Udlejning

Skal du i gang med et byggeprojekt, stort eller småt? Så er vi her for at hjælpe dig! Vi tilbyder leje af gravemaskiner og erfarne maskinførere til at udføre arbejdet for dig.

Det er ikke altid, det kan betale sig at købe

Mange entrepenøropgaver kræver avanceret udstyr eller større maskiner. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man selv skal købe – og specielt hvis det kun drejer sig om én opgave.

Uanset om det drejer sig om en større anlægsopgave eller et mindre projekt, har vi det, du har brug for. Vi har også håndmænd til rådighed, der kan tage fat når det gælder. Med vores pålidelige og kompetente team kan du være sikker på en professionel og effektiv udførelse af dit projekt. Kontakt os i dag for at høre mere om vores services!

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Udlejning af maskinfører

  Maskinførere med erfaring udlejes – Morten Kosiara er erfaren maskinfører. Jeg graver og jævner, nedbryder og hvad du ellers har brug for i dit byggeri. Har du maskinen har jeg manden. 

  Kontakt mig med det samme og udvid dit sjak med en ekspert i maskiner.

  Udlejning af maskinfører med gravemaskine

  Her er mulighed for en samlet pakke. Vi udlejer både maskinfører og gravemaskine i en samlet pakke. Vores maskinfører har stor erfaring og kommer gerne med et passende tilbud. 

  Vi er habile i både gravemaskiner som er den mest anvendte form, men også andre former for materiel som rendegravere, dumpere og bulldozere.

  Udlejning af håndmand

  En håndmand er en stor hjælp ved diverse gravefunktioner som oftest på byggepladser, hvor det kan være nødvendigt med en ekstra stærk mand. En håndmand er i god fysisk form på grund af det ofte tunge arbejde.

  En håndmand kan tage fat der hvor der er brug for hjælp, som ved kørsel med stamper på byggepladsen. Vi udlejer dygtige håndmænd når hjælpen trænger sig på.

  Sådan foregår processen

  Entreprenør Morten Kosiara tilbyder udlejning af maskiner og/eller arbejdskraft med erfarne maskinførere og arbejdere. Kontakt os idag på 23 31 65 35

  01.

  Ring og hør nærmere

  02.

  Vi taler om dit projekt

  03.

  Du Får et godt tilbud

  04.

  Accept af tilbud

  Følg på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter og ydelser, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FÅ ET GODT TILBUD

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.