Skip to main content

ANLÆGSARBEJDE.

Det fundamentale – og mere til

Vi udfører alle slags anlægsarbejde. Når det handler om at planere, har vi stor erfaring fra tidligere opgaver. Derudover står vi for bl.a. at udføre professionelt bore- og gravearbejde uanset jordens type og projektets omfang. Samtidig går vi meget op i ikke at belaste terrænet unødigt.

STOR ERFARING MED PROFESSIONELLE LØSNINGER

ALLE TYPER GRAVEOPGAVER

Graveopgaver til enhver lejlighed

Vi udfører alle typer graveopgaver. Ved de særlige opgaver hvor der kan være brug for andre typer af gravemaskiner er vi også leveringsdygtige i rendegravere, og dumpere.

Det kan være der er brug for hjælp i landbrug eller gartneri og skovbrug.

BELÆGNINGSARBEJDE

Belægningsarbejde af høj standard

Vi udfører alle typer belægningsarbejde som beton, jordarbejde og støbearbejde. Vores kunder er både private og virksomheder. Vi er klar til at finde individuelle løsninger. Vi har et professionelt og troværdigt mindset. Hos os får kunderne en god behandling, en fornuftig pris og et resultat helt i top.

HUS & HAVESERVICE

Skal huset eller haven have en ekstra kærlig hånd

Vi udfører alt indenfor hus og have. Er dine bed i haven groet fra dig, eller er græsplænen blevet tør og vissen så har vi professionelle folk til at hjælpe. Vi er også klar med hjælp til beskæring af mindre som større træer i haven. 

HAVEDAM

Lidt ekstra natur i baghaven

Er drømmen at få en havedam i baghaven, så er vi klar til at hjælpe med den komplette løsning. Både gravearbejdet og selve bassinet. Vi ved hvor det vil passe bedst at placere en havedam og hvilke planter der er idelle til lejligheden.

Det er her i Danmark muligt at holde Koi karper uden at skulle opvarme dammen. De er helt fantastiske fisk som meget nemt bliver håndtamme.

LOKAL AFLEDNING AF REGNVAND

Hvad er LAR

Håndtering af regnvand så tæt på kilden som muligt kaldes i daglig tale for LAR – Lokal Afledning af Regnvand, eller Lokal Anvendelse af Regnvand på denne hjemmeside samles information og erfaringer med LAR-anlæg i Danmark.