Anlægsarbejde

Vi udfører alle slags anlægsarbejde. Når det handler om at planere, har vi stor erfaring fra tidligere opgaver. Derudover står vi for bl.a. at udføre professionelt bore- og gravearbejde uanset jordens type og projektets omfang.

Det fundamentale og mere til

Vi har ekspertise inden for en bred vifte af anlægsarbejde, der dækker alle behov.

Med et stort erfaringsgrundlag inden for planering, kan vi garantere kvalitetsarbejde baseret på tidligere succesfulde opgaver. Udover dette tilbyder vi også professionel og effektiv udførelse af bore- og gravearbejde, uanset jordens beskaffenhed eller projektets omfang. Vi har også stor fokus på miljøet og stræber altid efter at minimere belastningen af terrænet, hvor vi arbejder.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Graveopgaver til enhver lejlighed

  Alle typer graveopgaver

  Graveopgaver til enhver lejlighed. Vi udfører alle typer graveopgaver. Ved de særlige opgaver hvor der kan være brug for andre typer af gravemaskiner er vi også leveringsdygtige i rendegravere, og dumpere. Det kan være der er brug for hjælp i landbrug eller gartneri og skovbrug.

  Belægningsarbejde af høj standard

  Belægningsarbejde

  Vi udfører alle typer belægningsarbejde som beton, jordarbejde og støbearbejde. Vores kunder er både private og virksomheder. Vi er klar til at finde individuelle løsninger. Vi har et professionelt og troværdigt mindset.

  Hos os får kunderne en god behandling, en fornuftig pris og et resultat helt i top.

  Skal huset eller haven have en kærlig hånd

  Hus- & haveservice

  Vi udfører alt indenfor hus og have. Er dine bed i haven groet fra dig, eller er græsplænen blevet tør og vissen så har vi professionelle folk til at hjælpe.

  Vi er også klar med hjælp til beskæring af mindre som større træer i haven.

  LIDT EKSTRA NATUR I BAGHAVEN

  Havedam

  Er drømmen at få en havedam i baghaven, så er vi klar til at hjælpe med den komplette løsning. Både gravearbejdet og selve bassinet. Vi ved hvor det vil passe bedst at placere en havedam og hvilke planter der er idelle til lejligheden.

  Det er her i Danmark muligt at holde Koi karper uden at skulle opvarme dammen. De er helt fantastiske fisk som meget nemt bliver håndtamme.

  Hvad er lar?

  Lokal afledning af regnvand

  Håndtering af regnvand så tæt på kilden som muligt kaldes i daglig tale for LAR – Lokal Afledning af Regnvand, eller Lokal Anvendelse af Regnvand på denne hjemmeside samles information og erfaringer med LAR-anlæg i Danmark.

  Sådan foregår processen

  Entreprenør Morten Kosiara tilbyder udlejning af maskiner og/eller arbejdskraft med erfarne maskinførere og arbejdere. Kontakt os idag på 23 31 65 35

  01.

  Ring og hør nærmere

  02.

  Vi taler om dit projekt

  03.

  Du Får et godt tilbud

  04.

  Accept af tilbud

  Følg på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter og ydelser, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  FÅ ET GODT TILBUD

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.