Skip to main content

Udlejning.

Det er ikke altid, at det kan betale sig at købe

Mange entrepenøropgaver kræver avanceret udstyr eller større maskiner. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man selv skal købe – og specielt hvis det kun drejer sig om én opgave. 

STOR ERFARING MED PROFESSIONELLE LØSNINGER

UDLEJNING AF MASKINFØRER

Maskinførere med erfaring udlejes

Morten Kosiara er erfaren maskinfører. Jeg graver og jævner, nedbryder og hvad du ellers har brug for i dit byggeri. Har du maskinen har jeg manden. Kontakt mig med det samme og udvid dit sjak med en ekspert i maskiner.

UDLEJNING AF MASKINFØRER MED GRAVEMASKINER

Lej maskinfører samt gravemaskiner

Her er mulighed for en samlet pakke. Vi udlejer både maskinfører og gravemaskine i samlet pakke. Vores maskinfører har stor erfaring og kommer gerne med et passende tilbud.

Vi er habile i både gravemaskiner som er den mest anvendte form, men også andre former for materiel som rendegravere, dumpere og bulldozere.

UDLEJNING AF HÅNDMAND

En håndmand er en super hjælp

En håndmand er en stor hjælp ved diverse gravefunktioner som oftest på byggepladser, hvor det kan være nødvendigt med en ekstra stærk mand.

En håndmand er i god fysisk form på grund af det ofte tunge arbejde. En håndmand kan tage fat der hvor der er brug for hjælp, som ved kørsel med stamper på byggepladsen. Vi udlejer dygtige håndmænd når hjælpen trænger sig på.